Ademwerk

In een ademsessie sta je jezelf toe om vastgeroeste patronen en bevroren energie te laten smelten en los te laten komen waardoor je levensenergie weer kan gaan stromen. 

In mijn praktijk begeleid ik je in een serie krachtige ademsessies steeds dieper in je lichaam, dwars door je weerstanden, blokkades en overlevingsmechanismen. Dit brengt veel energie, nieuwe inzichten en veelal een diep ervaren ontspanning en bevrijding.

In eerste instantie kan het doen van ademsessies wat onwennig of onprettig voelen. Als mens heb je niet voor niets pijnlijke ervaringen en trauma's vastgezet in je lichaam en je veelal teruggetrokken in je hoofd.

Een ademsessie is niet altijd 'leuk', het is soms confronterend, en spiegelt jou hoe je op dat moment in het leven staat. Er wordt soms aangeraakt wat je liever afgesloten houdt. Ik help je daar doorheen bewegen want juist daar liggen de wijsheid, zelfliefde en enorme levenskracht op je te wachten.  

Dit vraagt van jou een zekere mate van overgave en de intentie om jezelf te ontmoeten. Tijdens een ademsessie kom je meer in contact met je lichaam en wat er onderbewust in je leeft. Ik help je daarbij door een veilige omgeving te scheppen waar alles welkom is en gezien mag worden.

Een sessie kan rustig verlopen, maar kan soms ook gepaard gaan met fysieke pijn of het vrijkomen van emoties als woede, angst en verdriet. Het mooie aan ademwerk is dat jij en jouw lichaam het tempo bepalen. Ieder mens, diens thema's en ervaringen zijn uniek, daardoor is ook iedere ademsessie uniek en van tevoren niet te voorspellen.

Ik ben er om jou liefdevol te begeleiden tijdens deze ademreis; zorgvuldig en zacht of stevig en resoluut waar nodig. Vooraf aan een sessie bespreken we wat er in je leeft op dat moment en bepalen we de focus en intentie voor de sessie. Na afloop is er ruimte om inzichten en ervaringen te delen.

Plan na de sessie geen drukke afspraken en probeer wat tijd voor jezelf vrij te hebben. Drink extra veel water, er komen veel toxines vrij tijdens de ademsessie.

Fysiek heeft Ademwerk een vitaliserend effect op organen, stofwisseling en doorbloeding. Door krachtige ontlading van fysieke spanning en stress, ervaar je meer energie, ontspanning en vitaliteit. 
Emotioneel worden oude onderdrukte emoties verwerkt. Het geeft inzicht en versterkt je emotionele balans.
Mentaal word je bewust van belemmerende gedachtenpatronen en overtuigingen.
Spiritueel kom je blokkades en schaduwkanten onder ogen. Deze smelten en lossen op. Je ervaart verbondenheid en contact met wie je werkelijk bent.

Ademwerk geeft goede resultaten bij o.a. stress, depressiviteit, angst, traumaverwerking,
onverwerkte emoties, burn-out, gebrek aan vertrouwen.