Coaching

In Lichaamsgerichte Coaching staat je lichaam centraal. Je lichaam draagt namelijk alle bewuste en onbewuste ervaringen met zich mee.
We zijn geneigd om te focussen op ons verstand; denken, analyseren, oordelen, vergelijken. We vergeten vaak ons lichaam; sensaties, gevoelens, emoties, intuïtie.

Juist in ons lichaam slaan we belangrijke informatie op over ervaringen in het verleden. Door je bewust te worden van je eigen lichamelijke sensaties en de gevoelens die daarbij horen, kun je het lichaamsbewustzijn vergroten en je autonomie versterken.

Het leren luisteren naar je lichaam, het leren voelen in het moment van behoeften, grenzen, wat klopt of nodig is. Daarin begeleid ik jou.

Naast gesprek maken we daarom ook gebruik van ademhalingstechnieken, meditatie en mindfulness oefeningen. Door inzichten niet alleen te begrijpen, maar ze ook lijfelijk te voelen en ervaren, ben je beter in staat om deze inzichten te integreren in je dagelijkse leven.

Een aantal gesprekken geeft meestal snel inzicht en de kracht om de volgende stap te zetten.

Ik bied je mijn kennis en inzicht aan om je te helpen meer bewust en verantwoordelijk in het leven te staan. Zodat jij weer aan het roer staat in jou leven met hernieuwde helderheid, kracht en focus. 

 

 

 

The wound is the place
where the Light enters you"
~ Rumi ~

"Your task is not to seek for Love,
but merely to seek and find
all the barriers within yourself
that you have built against it"
~ Rumi ~ 

 

Eén of meer ademsessies naast de coaching kunnen het proces enorm versnellen en vormen zo een coaching traject.
Zie Tarieven & Contact.