Ervaringen

De afgelopen maanden ben ik 7 keer bij Linda geweest voor een Ademsessie. Ik vond het heel erg fijn om te doen en vooral om te ervaren. Linda is heel invoelend en begrijpend en laat me helemaal mezelf zijn. Ze ziet goed wat ik nodig heb. Dat begint al in het voorgesprek. Daarna gaan we de ademsessie doen. Ze legt het goed uit en ik voel me heel ontspannen.

Daardoor kan ik heel snel bij m'n gevoel komen. Er komen vaak heftige gevoelens boven. Linda helpt me goed om daar door heen te gaan. Ze ziet ook goed waar ik behoefte aan heb. Ik vind het iedere keer weer heel bijzonder om mee te maken. Ook al vind ik het vaak spannend van te voren. Juist de gevoelens die ik vaak heb weggedrukt, komen in alle heftigheid boven. Dat maakt wel dat ik weer een grote stap in mijn proces heb gezet. Dank je wel Linda voor deze prachtige ervaringen!

Martien, Psychiater

 

Met Linda's persoonlijke aandacht en zachte stem, brengt ze je snel in de juiste sfeer om de diepte in te gaan. Ik was onder de indruk dat ik alleen met ademen zoveel beweging en gevoelens in mijzelf kon ervaren. Een rijke sessie met veel inzicht bij een top begeleidster. Met dank,

Frieda, Communicatietrainer

Linda zorgt voor een veilige omgeving waarbij ze op liefdevolle wijze de juiste snaar weet te raken. Bij haar voel ik me direct op mijn gemak en word ik volledig  gezien waardoor ik met vertrouwen de ademsessie in ga. Tijdens mijn laatste ademsessie kon ik snel tot diepere emoties komen en kwam er door het ademen heel veel energie vrij. Energie die ik na de sessie mee kon nemen mijn wereld in en daardoor voel ik mij nog steeds heel krachtig. Ik ervaar dit als een stuk heling!

Marjon, HRM adviseur

 

 
"The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, 
but in having new eyes"

~ Marcel Proust ~